Oppdateringer på gang på våre hjemmesider

Nå skjer det endelig noe i forhold til neste steg med våre hjemmesider. Vi la om til WordPress for et par år siden og fikk innholdet på de gamle sidene opp å gå igjen etter flere år med et veldig gammelt brukergrensesnitt. Nå løfter vi innhold over til en helt ny og moderne layout. Det blir lagt inn mye nytt innhold og vi vil få langt større anledning til aktiv kommunikasjon. Det blir mange flere funksjoner og muligheter både for medlemmer og andre som besøker våre hjemmesider. Brukerne av sidene vil se forbedringer i ulike faser utover i 2021 og trolig inn i 2022. Vi håper at alle kommer med kontruktive innspill, ideer, ris og ros både underveis og når sidene fremstår som «ferdige». Dette kan sendes per epost til info@hemokromatose.no.

Nå kan man også betale med Vipps

Nå kan man betale kontingent med Vipps så lenge man refererer til fakturanr. og/eller medl.nr. Man kan også bruke dette til å gi gaver til forbundet og da merker man dette med ‘gave’. Alle gaver over kr. 500 er berettiget skattefradrag. Husk å oppgi fødselsnummer til oss dersom du ønsker å kreve skattefradrag. Du må ikke sende oss dette per e-post, men ringe oss på 46 63 05 66 for å avtale hvordan vi ønsker å motta dette.

Vårt Vipps nummer er: 545071

Nyhetsbrev desember 2018

Dette A4 nyhetsbrevet er på 16 sider. Her blir det artikler om jern i mat, mat som renser leveren, referat fra landsmøte, litt om om nye regler for støtteordningen vi kommer inn under, litt ideer om hvordan vi kan profilere oss i hverdagen, og en nyhet fra Sverige. Det sendes ut til alle medlemmer som har betalt medlemskontingent for 2018 og for de som er nye for 2019. Øvrige får dette tilsendt når kontingent for 2018 og eventuelt utsetstående fra 2017 er betalt.

Landsmøte 2020 = > Generalforsamling online 2020

Neste landsmøte arrangeres på Gardermoen en helg i perioden september til november 2020. Det blir sosial samling med middag for delegater som kan delta på dette fredagen før selve landsmøtet. På lørdagen blir det et par/tre foredrag, så lunsj og deretter selve generalforsamlingen hvor regnskap siste to år blir godkjent, godkjenning av revisjonshonorar, budsjett for neste to år med påfølgende valg av styre, vararepresentanter, valgkomite, landsmøtedelegater og revisor. Alle delegater fra forrige landsmøte blir invitert på forbundets regning. Alle medlemmer som har betalt medlemskontingent kan delta for egen regning på lørdagen for selve landsmøtet ved å betale deltakeravgift på ca. kr. 575-625. For de inviterte vil det være forbundet som booker hotellrom for overnatting fredag til lørdag skulle det være behov for det og det samme gjelder for felles middag fredag kveld. Påmelding til landsmøtet skjer ved å sende e-post til info@hemokromatose.no.

Så kom pandemien og gjorde at vi måtte avholde generalforsamlingsdelen online via Zoom i steden for. Denne gikk av stabelen 12. desember 2020 med 28 deltakere.

Styret består etter valget av:

 • Styreleder, Ketil Toska, Bergen, på valg i 2022
 • Nestleder, Dag Erling Stakvik, Trondheim, på valg i 2022
 • Styremedlem, Thea Salvesdatter Kildahl, Steigen, på valg i 2022
 • Styremedlem, Kjell Olav Solheim, Bergen, på valg i 2022
 • Styremedlem, Tom Gunnar Aasen, Sortland, på valg i 2022
 • Vararepresentant, Monica Solfjeld Hellerud, Moss, på valg 2022
 • Vararepresentant, Jytte Sissel Haldrup, Moss, på valg i 2022

Valgkomiteen består etter valget av:

 • Valgkomitéleder, Vidar Heggenes, Valdres, på valg i 2022
 • Valgkomitémedlem, Tiril Trinesdatter Kildahl, på valg i 2022
 • Valgkomitémedlem, Trond Hanssen, Vikhammer, på valg i 2022

Revisor etter valget er:

 • Statsautorisert revisor, Solveig Bø Dalstø, BDO AS, Bergen

Landsmøte 2018

Dette ble arrangert lørdag 22. september på Gardermoen på hotellet Comfort Hotel Runway. 

Styret 2018-2020
Ketil ToskaStyrelederBergenGjenvalgt
Dag Erling StakvikNestlederTrondheimGjenvalgt
Vidar HeggenesStyremedlemValdresGjenvalgt
Nils Trygve TonningStyremedlemSotraGjenvalgt
Thea Salvesdatter KildahlStyremedlemSteigenNy
Ole Martin SørensenVararepresentantLarvikNy
Eva-Helén Nyland WangVararepresentantOsloNy
Valgkomite 2018-2020:
Ove Grant GundersenLeder valgkomiteSkienGjenvalg
Tiril KildahlMedlem valgkomiteSteigenNy
Kristoffer HusevågMedlem valgkomiteDrøbakNy